RedRock pentru Businessul tău

Suntem partenerul perfect pentru tine. Asta pentru că avem probabil aceleași principii bine stabilite: seriozitate, devotament, determinare.

Încântați să te cunoaștem!

Află mai multe!

Un brand cu impact!

 

Suntem partenerii dumneavoastră în organizarea workshop-urilor, congreselor și conferinţelor stiintifice. Avem o experienta extinsă in realizarea programelor și oferim servicii integrate pentru clienții nostri. Evenimentele științifice au devenit o necesitate în dezvoltarea comunității medicale in România și reprezintă un element cheie în strategiile de comunicare ale celor mai multe companii. Evenimentele au devenit o ocazie de a comunica direct furnizori și cumpărători sau utilizatori ai produselor și serviciilor medicale cât și o oportunitate pentru dezvoltarea relațiilor cu profesioniștii din domeniul medical.

RED ROCK Media

Ocupația noastră este excelența a oferi soluții de marketing eficiente, inovative, integrate :  studii de piață, studii de poziționare pe piața a firmei-client și a produselor acesteia etc; consiliere in comunicații: scenarii promoție, realizarea mesajului publicitar, a strategiei media etc; creatie si productie publicitară audio-video-print: conceperea temei/ideii publicitare si realizarea materială a diferitelor genuri de mesaje (anunțuri tiparite, spoturi radio, filme publicitare video, filme documentare, filme de prezentare la expozitii, emisiuni publicitare radio/TV, grafică de televiziune, animație, on air promotion, obiecte promoționale).

Scrie-ne!

Hai să începem un proiect! Sau poate ai întrebări. Oricum, ai aici datele noastre de contact.

P-ța Națiunilor Unite, Nr. 3-5

+40 (746) 577-732

office@redrockmedia.ro

</p> <p>We love to hear from you!!!</p> <p>